MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Els tallers són sessions pràctiques de petit format que esdevenen un espai d’intercanvi entre ajuntaments i empreses

Taller “Els reptes de la gestió web per l’any 2018”

  • Data: 04.07.2018 - 04.07.2018
  • Lloc: Consorci Localret, ( C/ Llacuna 166 9 planta, Barcelona)
  • Inscripcions

La gestió adequada de la presència digital suposa un repte per a moltes administracions públiques, que han de desenvolupar, mantenir i actualitzar amb contingut rellevant els seus portals, garantint la plena accessibilitat dels mateixos per part de tots els ciutadans i una gestió adequada de dades personals publicades. Durant l’any 2018 entren en vigor dues normes europees fonamentals que introdueixen canvis rellevants en matèries que afecten directament la gestió de la presència digital. El taller estarà dedicat a parlar dels nous requeriments que suposen aquestes normes europees, i a donar consells pràctics als responsables digitals per garantir el compliment de la legislació.

 El cas pràctic de l’Ajuntament de Barcelona ens mostrarà la seva implementació d’accessibilitat.

 Durant el taller també es presentarà la plataforma de monitoratge web Content Suite, que és una plataforma al núvol, que permet identificar i corregir enllaços trencats, faltes d’ortografia, problemes d’accessibilitat web, problemes de posicionament, i facilita la implementació de polítiques en relació al portal, així com el cas pràctic de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat que ja és usuari d’aquesta plataforma.

 Des de Localret us proposem aquesta sessió i esperem que us sigui d’utilitat per millorar la gestió dels vostres portals segons les noves normatives del 2018.

 Podeu consultar aquí el Programa i fer la vostra inscripció al Taller Localret “Els reptes de la gestió web per l’any 2018”.

 

 Si voleu rebre al vostre mail convocatòries a actes, el recull de premsa diari, publicacions i informació institucional del Consorci Localret us sol·licitem que presteu el vostre consentiment en aquest enllaç.

 

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
consorci@localret.cat