MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
28.01.2019 | Banda ampla, Localret,
Comparteix

3 municipis reben estudis de banda ampla

El Consorci Localret i la Diputació de Barcelona han lliurat estudis de banda ampla als ajuntaments de Martorell, Monistrol de Montserrat i Sant Pere de Riudebitlles.

L’estudi realitzat per a l’ajuntament de Martorell defineix una estratègia de desplegament d’infraestructures de telecomunicacions en el municipi, d’acord amb els interessos de connectivitat de l’ajuntament (equipaments públics, zones d’activitat econòmica, etc.).

D’altra banda, Monistrol de Montserrat i Sant Pere de Riudebitlles han rebut un estudi bàsic que desenvolupa diferents propostes de millora de l’accés a la banda ampla en el municipi

Els estudis per a la provisió de banda ampla són un instrument essencial per a municipis de fins a 50.000 habitants perquè permeten definir una estratègia de desplegament d’infraestructures de telecomunicacions amb l’objecte de facilitar la connectivitat en els municipis.

 

 

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]