MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
17.10.2015
Comparteix

Badalona estén a la platja el Wi-Fi gratuït

Badalona ha presentat el nou servei de Wi-Fi gratuït que ja està operatiu a la platja d’aquesta ciutat. El nou punt d’accés gratuït a Internet cobreix la zona que va des del Port fins al carrer d’en Prim de manera que els usuaris poden accedir a Internet en aquest tram de la platja, a tot el passeig Marítim i a gairebé tot el passeig de la Rambla de la ciutat.

L’entrada en servei d’aquest nou punt de Wi-Fi gratuït forma part d’un projecte que inclou dues fases més per cobrir tota la platja de Badalona. La segona fase, entre el carrer d’en Prim i el carrer de la Riera de Canyadó, estarà operativa abans d’aquest estiu. Pel que fa a la tercera fase, que preveu donar cobertura a la platja del barri de La Mora, la previsió és que entri en servei el pròxim any.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “aquest nou servei proporciona un valor afegit a la platja i és un element de dinamització econòmica per a una zona de la ciutat amb molt atractiu per als visitants”. Segons l’alcalde, “és molt important que a Badalona qualsevol veí que vagi a la platja, estigui en una terrassa o en un restaurant d’aquesta zona o passejant per la Rambla pugui connectar-se gratuïtament a Internet”. “El Govern municipal continua treballant per apropar les noves tecnologies als veïns i posant les bases per preparar la ciutat per al futur des d’un punt de vista tecnològic”, ha afegit.

El nou servei de Wi-Fi en aquest sector de la platja és un projecte que ha estat promogut íntegrament per l’Ajuntament de Badalona i que ha suposat una inversió de 30.000 euros.

La instal·lació d’aquest nou servei fa que actualment la ciutat de Badalona disposi de 6 zones amb 25 punts d’accés gratuït a Internet:

  • Plaça de Trafalgar (4 punts d’accés).
  • Parc de Lloreda (3 punts d’accés).
  • Plaça de la Vila (1 punt d’accés).
  • Badiu Jove (1 punt d’accés).
  • Centre Cultural El Carme (2 punts d’accés).
  • Passeig Marítim / Rambla (14 punts d’accés).

Connexió al nou servei Wi-Fi Platja

Segons informa el consistori badaloní, per accedir al servei per primer cop, els usuaris hauran de cercar la xarxa bdnwifi, registrar-se i omplir un formulari on hauran de facilitar un número de mòbil i un correu electrònic. A continuació el sistema enviarà automàticament i de forma gratuïta un missatge SMS al número de mòbil especificat per l’usuari amb la clau que haurà de fer servir per connectar-se al servei bdnwifi. A continuació ja es podrà iniciar la sessió i accedir a Internet. Cal destacar que un cop que l’usuari es registra en el sistema la primera vegada ja pot accedir a totes les zones Wi-Fi gratuïtes de la ciutat.

El servei funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix una velocitat de connexió limitada, orientada a navegar i correu electrònic. L’accés es pot fer des de qualsevol dispositiu smartphone, tablet i ordinador portàtil.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
consorci@localret.cat