MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
15.07.2015
Comparteix

Barcelona acollirà el Mobile World Congress 8 anys més

Barcelona continuarà sent la capital mundial del mòbil fins al 2023. GSMA, l’organitzadora del Mobile World Congress, ha acceptat per unanimitat la proposta de la ciutat per prorrogar el contracte, vigent fins al 2018, durant 5 anys més.

La setmana passada el Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona va entregar una proposta de renovació, i just aquest dimarts la GSMA s’hi ha pronunciat favorablement.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest acord en compareixença a l’Ajuntament i hi han intervingut Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació; Víctor Calvo-Sotelo, secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació; Josep-Lluís Bonet, president de Fira de Barcelona, i Agustí Cordón, vicepresident de la Fundació MWCB i director general de Fira de Barcelona.

L’alcaldessa Colau ha exposat la seva voluntat d’ampliar la vessant social d’aquest esdeveniment: “Hem de ser capaços de fer tots els possibles perquè aquest esdeveniment serveixi per redistribuir la riquesa que genera al conjunt de la societat.” “És important també desenvolupar la indústria local vinculada a les noves tecnologies fent especial atenció a les aplicacions socials, ambientals i sostenibles”, ha destacat l’alcaldessa.

En l’edició passada, que va ser la desena, el Mobile World Congress va atreure més de 94.000 visitants de 200 països i més de 2.000 expositors. Va generar beneficis de 436 milions d’euros i hi van treballar prop de 13.000 persones. A més, aquesta fira suposa un terç de la facturació de Fira Barcelona. La propera edició del Mobile World Congress es farà a Fira Barcelona del 22 al 25 de febrer de 2016.

Anunci de la renovació de Barcelona com a seu del MWC fins al 2023. (Fotografia @bcn_ajuntament )

Anunci de la renovació de Barcelona com a seu del MWC fins al 2023. (Fotografia @bcn_ajuntament )

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]