MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
27.07.2016
Comparteix

Cardedeu rep l’estudi de provisió de banda ampla elaborat per Localret i la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Cardedeu (el Vallès Oriental) ha rebut un estudi de provisió de banda ampla, elaborat per la Diputació de Barcelona i el Consorci Localret, que analitza la situació de les infraestructures de telecomunicacions i les seves debilitats, fortaleses i oportunitats.

El treball bàsicament dibuixa les infraestructures municipals i dels principals operadors (o sigui Telefónica-Movistar), i dóna indicacions de com un nou operador de serveis de banda ampla (fibra òptica) pot utilitzar les infraestructures de Telefónica, mitjançant una sol·licitud acollint-se a l’oferta de referencia MARCo aprovada per la CMT (Comissió del Mercat de las Telecomunicacions, actualment CNMC –Comissió Nacional dels Mercats i la Competència-), que té l’objectiu de fomentar més competitivitat d’operadors al territori.

Plànol de la superposició de les xarxes municipals i Telefónica

Plànol de la superposició de les xarxes municipals i Telefónica

El document analitza, també, com l’Ajuntament de Cardedeu pot cedir les infraestructures municipals als diferents operadors, garantint els principis de neutralitat, transparència, no distorsió de la competència i no discriminació.

D’aquesta manera, s’ajuda a definir l’estratègia a mitjà termini per millorar l’accés als serveis mòbils, de telefonia i de dades a tot el municipi.

L’Ajuntament ha informat que qualsevol possible operador o gestor de la infraestructura interessat, pot posar-se en contacte amb el Consistori per consultar els mapes corresponents i obtenir més informació detallada de cada infraestructura existent.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]