MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
11.07.2016
Comparteix

El COETTC es refunda en GrausTIC

Els col·legiats del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), com a resultat de la darrera Assemblea General Extraordinària han decidit per majoria la transició a la marca GrausTIC, per així poder conservar una identitat pròpia i catalana.

GrausTIC pretén augmentar la representativitat del sector, incrementar el seu àmbit d’actuació i garantir la continuïtat del col·lectiu de professionals d’enginyers tècnics i graus de telecomunicacions que abans conformaven el COETTC. A partir d’ara, el Col·legi es transforma en una entitat més àmplia que engloba professions que conflueixen i configuren les bases del creixement econòmic.

graustic_logo

 

 

Els objectius de GrausTIC són:

  • Associar als professionals que han estudiat una enginyeria o grau de telecomunicacions, multimèdia, electrònica, videojocs i/o tecnologies de la informació i comunicació.
  • Associar i vincular a empreses, institucions i administracions del sector.
  • Tenir continuïtat com a Entitat de Verificació acreditada per ENAC.
  • realitzar treballs amb passaport professional, el que anteriorment s’anomenava “visat”.
  • Oferir una borsa de treball i una formació adequada al nou perfil professional TIC.
  • Crear una Fundació sense ànim de lucre que aplegui a tots els professionals TIC per guanyar representativitat i prestar millors serveis.
  • Vetllar pel prestigi i els interessos del nou col·lectiu.
  • Impulsar i contribuir al progrés d’aquestes noves professions i a la seva difusió.

La Junta de Govern de GrausTIC està formada pels mateixos membres que la del COETTC, escollits en les eleccions del darrer 16 de novembre de 2015, i encapçalada pel seu president, Ferran Amago.

La presentació oficial de GrausTIC tindrà lloc el 29 de setembre, durant la celebració de la 15a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya.

Associació de Professionals TIC de Catalunya

GrausTIC és una de les quatre entitats que pertanyen a l’Associació de Professionals TIC, presentada el passat 4 de juliol per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, juntament amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, el Col·legi Oficial d’Enginyeries Tècniques en Informàtica de Catalunya i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
consorci@localret.cat