MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
02.12.2016
Comparteix

Els ajuntaments del Segrià s’uneixen per facilitar l’arribada de la fibra òptica

Nou ajuntaments del Segrià (Alcoletge, Benavent de Segrià, Torrefarrera, Rosselló, Alpicat, Almacelles, Soses, Aitona i Torres de Segre) han unit esforços per facilitar l’arribada de la fibra òptica en els propers dos anys. La inversió serà de 425.000 euros. 120.000 euros de la Xarxa Oberta de Catalunya i la resta repartits entre la Diputació de Lleida, els consistoris i fons europeus.

De forma coordinada i a través del Consell Comarcal del Segrià,  s’ha presentat un projecte d’especialització i competitivitat territorial per tal d’obtenir fons europees que permetin cofinançar l’actuació, amb la qual també s’han compromès a col·laborar econòmicament la Xarxa Oberta i la Diputació de Lleida.

Els consistoris hauran d’arribar després a acords amb companyies de telecomunicacions perquè s’encarreguin del desplegament de la xarxa fins a les cases i les empreses.

Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya ha presentat al Segrià el Pla d’Extensió de la fibra òptica d’aquesta comarca i s’ha reunit amb els representans municipals.

Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya ha presentat al Segrià el Pla d’Extensió de la fibra òptica d’aquesta comarca. (Fotografia @jordiPuignero)

Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya ha presentat al Segrià el Pla d’Extensió de la fibra òptica d’aquesta comarca. (Fotografia @jordiPuignero)

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
consorci@localret.cat