MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
04.04.2016
Comparteix

Els autobusos de Nova York oferiran servei gratuït de WiFi

Andrew M. Cuomo, governador de l’Estat nord-americà de Nova York ha anunciat que l’Autoritat Metropolitana del Transport de Nova York (MTA, en anglès) dotarà més de 2.000 nous autobusos durant els pròxims 5 anys amb noves tecnologies com ara servei de WiFi, ports USB de recàrrega i pantalles digitals d’informació.

Els 2.042 autobusos, articulats i de nova generació, que renovaran el 40% del total de la flota, representen una inversió de 1.300 milions de dòlars. Els primers 75 debutaran al districte de Queens, el més gran d’extensió de la ciutat, abans que finalitzi aquest any.

Imatge dels nous autobusos de NY (Extreta del Flickr del governador Cuomo)

Imatge dels nous autobusos de NY (Extreta del Flickr del governador Cuomo)

Més de 2 milions de persones utilitzen diàriament les línies de bus de Nova York. Els autobusos estan sent fabricats per New Flyer Industries. L’accés al WiFi serà gratuït per als usuaris i s’espera que amb les dades es puguin interactuar amb les autoritats de trànsit per a millorar la gestió i la informació. Ens falta conèixer els detalls tècnics de l’accés, proveïdor, condicions i velocitat del WiFi.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]