MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
01.10.2015
Comparteix

Figueres s’afegeix als municipis amb aplicació mòbil per al pagament de les zones d’aparcament

L’Ajuntament de Figueres (l’Alt Empordà) ha presentat Whoosh!, una aplicació mòbil que permet fer el pagament de la zona blava i la zona verda des del mòbil.

En el moment que es fa el pagament des de l’aplicació, els vigilants reben la matrícula del cotxe per poder controlar els canvis en el temps d’estacionament.

Woosh!, que es pot descarregar des de Google Play i App Store de forma gratuïta, permet ampliar el temps d’aparcament sense la necessitat de buscar un parquímetre per treure un tiquet, pots fer la gestió des d’on sigui a través del mòbil. A més, deu minuts abans de finalitzar el temps d’estacionament, l’aplicació t’envia una notificació per avisar-te. S’hi poden registrar tantes matrícules de cotxe com es vulgui, modificar-les o bé canviar el compte bancari, i també dóna l’opció de poder consultar l’historial de despeses.

app-figueres

L’empresa que ha dissenyat l’aplicació és la mateixa que es va encarregar de proveir els nous parquímetres l’octubre de 2014. A la contractació dels nous parquímetres també hi anava inclosa l’aplicació de manera totalment gratuïta.

El conseller-delegat de Fisersa, Manuel Toro, ha explicat que “aquesta mesura, la qual recorda a les mesures d’informatització de documentació que va dur a terme l’Ajuntament als anys 90, ara es fa amb la digitalització i l’eliminació de paper de la zona blava, però també per estalviar temps als usuaris, que no hauran de buscar ni desplaçar-se fins al parquímetre”.

L’Ajuntament de Figueres ha informat que farà una campanya informativa als comerços, a través de dos informadors que estaran pel centre de la ciutat i també amb flyers publicitaris que es distribuiran en els parabrises dels cotxes.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]