MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
20.10.2015
Comparteix

Localret i la Diputació de Barcelona presenten el projecte per dotar d’infraestructures TIC tres polígons industrials de Sant Feliu de Llobregat

El Consorci Localret i la Diputació de Barcelona han presentat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat el projecte executiu d’infraestructures soterrades de telecomunicacions troncals per a xarxes de fibra òptica que pretén dotar d’aquesta infraestructura els polígons industrials de Pla-Grases, Matacàs-Armenteres i Masor-Multindus.

El projecte presentat defineix les actuacions necessàries per a la construcció de l’obra civil troncal ( 2.916 m.l ) que permetrà l’estesa posterior de xarxes de fibra òptica per part de diferents operadors de telecomunicacions. Entre les característiques principals d’aquest estudi cal destacar que es valoritza l’aprofitament de les infraestructures existents de titularitat municipal (1.475 m.l), així com l’aposta per la tècnica constructiva de la “microrasa” en l’execució de l’obra nova. D’aquesta manera es redueixen els costos econòmics i l’impacte ambiental i es minimitzen les molèsties als ciutadans.

Aquesta actuació forma part del projecte de rehabilitació i la millora de les infraestructures dels sectors industrials del municipi, que pretén entre d’altres objectius, establir accions concretes relacionades amb les polítiques d’ “Smart Cities” i la millora de la connectivitat a les empreses.

Representants de l’Ajuntament de Sant Feliu, Diputació de Barcelona i Localret amb el projecte executiu (Fotografia de l’Aj. de Sant Feliu de Llobregat)

El Consorci Localret, que aplega més de 800 ens locals catalans per a l’impuls de les TIC, ha elaborat el Projecte presentat en el marc del règim regulador del catàleg de serveis 2014 del Pla “Xarxes de Governs Locals 2012-2015” de la Diputació de Barcelona i d’acord al Conveni de col·laboració interadministrativa signat entre ambdues entitats.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]