MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
Comparteix

LOCALRET reclama un nou marc normatiu en telecomunicacions pensat en la ciutadania

El president del Consorci Localret, Xavier Fonollosa, ha aprofitat la seva intervenció al #GENTIC17 celebrat al TecnoCampus de Mataró per assegurar que “el marc normatiu actual de telecomunicacions afavoreix molt més a les operadores que a la ciutadania i a les empreses”, i ha posat d’exemple que el 80% de la població catalana, distribuïda en el 85% dels municipis del país encara no poden gaudir d’una connectivitat d’alta capacitat que aporti serveis d’altes prestacions.

Fonollosa ha destacat que “si volem un país competitiu ens falten les infraestructures que permetin dotar a tots els municipis catalans d’una connectivitat d’alta capacitat que afavoreixi la transformació digital dels municipis”. El president del consorci ha afegit que “sense aquestes infraestructures correm el risc que deixem perdre els drivers tecnològics que estan apareixent constantment i les oportunitats que generen”.

Xavier Fonollosa a la taula rodona “Les TIC des del Govern i des dels Municipis”

Xavier Fonollosa ha participat en una taula rodona titulada “Les TIC des del Govern i des dels Municipis”. A més de Localret, en aquesta ronda d’intervencions hi ha participat l’Associació Catalana de Municipis, amb el seu president Miquel Buch; la Generalitat de Catalunya, mitjançant David Ferrer, coordinador de projectes TIC de la Secretaria de Telecomunicacions; i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, amb el seu director general Manel Sanromà. La taula ha estat moderada pel director de Microsoft a Catalunya, Jordi Marin. Tots els ponents han coincidit en apostar per la innovació i la tecnologia com a recepta bàsica per millorar els serveis que l’administració pública local presta a la ciutadania.

La segona edició del #GENTICDAY ha aplegat prop de dos-cents professionals, emprenedors i responsables institucionals vinculats al món de les tecnologies de la informació.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]