MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
10.10.2015
Comparteix

Sabadell, Hospitalet i Tarragona signen un protocol per compartir experiències de Smart City

​Els ajuntaments de Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat i Tarragona han signat, en el marc del Sabadell Smart Congress, un protocol d’intencions amb l’objectiu d’establir canals de comunicació institucionals entre les tres ciutats, que contribueixin a impulsar projectes de modernització dels serveis públics mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Tots tres municipis aportarà els seus coneixements en relació a un projecte “Smart City” amb la finalitat que les altres dues ciutats el puguin replicar. En el marc d’aquest protocol els tres signants es comprometen a impulsar les “smart regions” de les quals formen part cada ciutat: l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de la qual forma part l’Hospitalet de Llobregat; el Clúster TIC Catalunya Sud, del qual forma part Tarragona i l’Àmbit B-30 per part de Sabadell.

Aquest protocol s’emmarca en la línia de col·laboració amb altres municipis per compartir bones pràctiques, com és el cas de la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI), la red CIVITAS de mobilitat sostenible o el partenariat europeu d’innovació en ciutats intel·ligents i comunitats.

El protocol tindrà vigència per un any i es podrà prorrogar per períodes successius si així ho expressen totes les parts.

 

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]