MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
Comparteix

Set municipis reben estudis de banda ampla

El Consorci Localret i la Diputació de Barcelona han lliurat estudis de banda ampla als ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellbisbal, Òrrius, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Pol de Mar, Santa Eulàlia de Ronçana i Torrelavit. 

Per una banda, Òrrius, Sant Pol de Mar i Santa Eulàlia de Ronçana han rebut un estudi bàsic que desenvolupa diferents propostes de millora de l’accés a la banda ampla, a partir de les característiques del municipi, de les infraestructures, xarxes i serveis existents i mitjançant l’aplicació d’una anàlisi DAFO.

D’altra banda, a Barberà del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues s’ha elaborat un estudi d’estratègia de desplegament d’infraestructures de telecomunicacions; mentre que a Castellbisbal s’ha lliurat un estudi tècnic i econòmic per a la connectivitat de les empreses de diversos polígons industrials del municipi.

Finalment, l’estudi entregat a Torrelavit ha permès a l’Ajuntament conèixer, a partir d’una font independent, quin és l’estat real de la cobertura mòbil al municipi. Això permetrà definir actuacions de millora que permetin dinamitzar i millorar els serveis vinculats.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]