MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
Comparteix

Tavèrnoles rep un estudi per a la provisió de banda ampla

El Consorci Localret i la Diputació de Barcelona han lliurat a l’Ajuntament de Tavèrnoles un estudi per a la provisió de banda ampla.

Es tracta d’un estudi tècnic i econòmic per a la connectivitat de la urbanització de Fussimanya des del nucli urbà de Tavèrnoles, aprofitant la xarxa municipal d’aigua potable.

L’objectiu de l’estudi es permetre ampliar l’actual xarxa de fibra òptica del nucli urbà fins a la urbanització de Fussimanya passant pels dipòsits de Les Punxes i Masgrau, al terme municipal de Tavèrnoles.

Les actuacions proposades es basen en desplegar un microducte per a la xarxa municipal d’aigua potable i adequar i/o construir els elements de registre necessaris.

Els estudis per a la provisió de banda ampla són un instrument essencial per a municipis de fins a 50.000 habitants perquè defineixen una estratègia de desplegament d’infraestructures de telecomunicacions amb l’objecte de facilitar la connectivitat en els municipis.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]