MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
16.09.2016
Comparteix

Tremp inicia el desplegament d’una xarxa de fibra òptica

L’Ajuntament de Tremp (el Pallars Jussà) ha arribat a un acord amb l’operadora Adamo Telecom per al desplegament de fibra òptica al municipi i oferir el servei de telecomunicacions d’alta capacitat a més de 3000 llars.

El Consistori ha fet públic que a partir del mes d’octubre, la companyia Adamo Telecom iniciarà el desplegament de la fibra òptica a la ciutat de Tremp i durant el primer trimestre de l’any vinent està previst que els particulars que hi estiguin interessats, puguin connectar-se a la xarxa. L’empresa, que té experiència en municipis petits i mitjans, ja treballa a Cervera, Torrefarrera i Alpicat, entre altres. El consistori creu que aquest nou servei pot ser clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

Xarxa corporativa equipaments municipals

En paral·lel, l’Ajuntament desenvoluparà un projecte de xarxa corporativa que inclou la connexió a través de fibra òptica dels diferents equipaments municipals. Això permetrà unificar els serveis municipals i suposarà una reducció en la despesa de contractació.

Imatge panoràmica de Tremp (Fotografia del web municipal)

Imatge panoràmica de Tremp (Fotografia del web municipal)

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]