MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
Comparteix

Una guia per ajudar a estendre la banda ampla per tot el territori

“European funding for broadband” és el nom de la guia que acaba de publicar la Comissió Europea i que té per objectiu fer més accessibles els recursos disponibles a aquelles empreses o administracions públiques que vulguin invertir en el desplegament de la tecnologia de banda ampla.

Es tracta d’una publicació de 12 pàgines que recull tots els fons europeus disponibles per ajudar a empreses i administracions a fer arribar la connectivitat a alta velocitat a les zones més despoblades o geogràficament més inaccessibles. Els recursos disponibles sumen 6.146 milions d’euros i estan repartits entre els Fons Estructurals i d’Inversió (FEDER i FEADER), els Fons Europeus d’Inversions Estratègiques (Pla Juncker), el fons Connecting Europe, i els fons recollits en el programa Connecting Europe Facility (CEF). També es detallen els serveis que presten dues plataformes europees per a la detecció d’oportunitats d’inversió tecnològica.

Entre els projectes subvencionables mitjançant aquests fons hi ha la creació millora i expansió del subministrament de banda ampla, les plataformes i solucions d’administració electrònica, o la instal·lació d’infraestructures tecnològiques en entorns rurals.

Tots els recursos recollits a la guia empaiten l’objectiu d’ajudar als estats membres de la Unió Europea i als inversors privats a generar creixement econòmic i a millorar l’equilibri d’oportunitats entre tots els territoris.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]