MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
01.03.2016
Comparteix

Vilassar de Mar posa en marxa, en fase d’inici, el Portal de Transparència

L’Ajuntament de Vilassar de Mar (el Maresme) ha posat en marxa el Portal de Transparència, un nou espai web on s’hi podrà consultar tota la informació que els ens locals han de publicar segons marca la Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació i bon govern.

El govern local ha informat al web municipal que mitjançant aquesta iniciativa vol contribuir a millorar la transparència, fomentar pràctiques de bon govern i implicar i facilitar la participació de la ciutadania en la gestió pública.

El Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, diputacions i entitats municipalistes, han estat els encarregats de dissenyar aquest Portal de Transparència com una solució comuna que s’ha posat a disposició dels ens locals. 

El Portal de Transparència té com a objectiu facilitar l’accés a la informació pública a la ciutadania d’una manera estructurada, permanent i actualitzada. A tall d’exemple, amb la posada en marxa del nou portal, es pot consultar per primera vegada la declaració de béns i activitats de tots els regidors i regidores del consistori o l’agenda de l’alcalde.  A més de les dades que ja apareixen, des de l’Ajuntament es treballa per anar incorporant progressivament més informació amb l’objectiu que dins l’exercici 2016 es pugui complir amb el 100% dels indicadors que es demanen. El nou portal té informació relativa a diferents àmbits de l’Ajuntament i està dividit en cinc grans blocs temàtics: 

Al portal es pot accedir des del web www.vilassardemar.cat a través de l’enllaç a l’apartat de transparència o bé directament a través del web: https://www.seu-e.cat/web/vilassardemar.

portal_transparencia_VilassardeMar

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
consorci@localret.cat