MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Actualitat del món local sobre telecomunicacions i societat de la informació
25.10.2014
Comparteix

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt impulsa un nou servei d'accés a Internet sense fils

Aprofitant la capacitat i la qualitat tecnològica de la infraestructura municipal de xarxa sense fils, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (el Maresme) ha posat en marxa un nou servei d’accés a Internet que els santvicentins poden ja contractar.

Per a la gestió del servei, instal·lacions i atenció als usuaris, l’Ajuntament ha signat un contracte amb l’empresa Sintelec, operador autoritzat per la CMNC (Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia) i especialistes en aquests tipus de xarxes i serveis.

L’objectiu principal d’aquest projecte, 3d headsets impulsat per la Regidoria de Noves Tecnologies, és oferir un servei subsidiari allà on no arriben els operadors convencionals, possibilitant l’accés universal a la Banda Ampla.

El servei d’accés a Internet sense fils tindrà un preu estàndard de 20 euros + IVA /mensual i el cost de la instal·lació pot variar en funció de la modalitat escollida i es podrà abonar en tres terminis.

També us pot interessar

Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]