MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Presentació del president

Com a president de Localret em plau donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, una de les portes d’entrada a aquest consorci local per al desenvolupament de la societat de la informació.

En els darrers anys, són moltes les transformacions que han viscut els nostres municipis. El desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), l’extensió de les xarxes de telecomunicacions, l’administració electrònica, entre d’altres, són realitats que han començat a implantar-se. En els darrers temps, però, un altre element ha deixat sentir amb força els seus efectes: la crisi econòmica.

Crec que, ara més que mai, les TIC i la societat del coneixement són l’oportunitat que els municipis de Catalunya necessiten, que seran una peça clau per ajudar a pobles i ciutats a sortir de la situació actual. Per aquest motiu no tinc cap dubte que la feina que fem des de Localret és més necessària que mai. Estem al costat dels municipis, acompanyant-los, assessorant-los i, alhora, fent especial incidència en tots aquells projectes i serveis que generen un estalvi directe per a les administracions locals que hi participen.

A Localret estem a la disposició de tots els ajuntaments i ens locals i, en el context actual, estem convençuts que ha arribat l’hora de sumar esforços. Només des de l’actuació conjunta i coordinada de les diferents administracions podrem estar realment al servei del municipalisme català. És el moment de crear sinèrgies i de maximitzar resultats. No dubteu, doncs, en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió que pugui ser del vostre interès o per a què us expliquem en profunditat els serveis que us oferim.

Xavier Fonollosa Comas
President

Tornar
Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]