MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Cloud4Cities

Cloud4CitiesMarc de referència

Cloud4Cities (inicialment conegut com a Cloud Barcelona) parteix de la premissa que les administracions locals presten serveis similars als seus ciutadans i comparteixen necessitats i solucions. Els actuals models de provisió i prestació de serveis TIC en l’àmbit municipal han d’evolucionar progressivament cap a escenaris més sostenibles, que se sustentin sobre noves tecnologies més eficients, amb l’ús d’estàndards i la compartició de serveis.

Descripció

Cloud4Cities és una iniciativa per facilitar entorns col·laboratius i l’accés a les dades municipals a diferents municipis catalans que, en entrar a formar part d’aquest projecte, volen trobar sinergies i millorar de manera progressiva la gestió dels serveis que es presten a la ciutadania i a les empreses.

Els actuals models de provisió i prestació de serveis TIC en l’àmbit municipal han d’evolucionar progressivament cap a escenaris més sostenibles, que se sustentin sobre noves tecnologies més eficients, amb l’ús d’estàndards i la compartició de serveis.  Per això, aquesta iniciativa està oberta a fer que altres municipis puguin sumar-se i aprofitar el lideratge que està exercint Barcelona en l’àmbit de les tecnologies, de la mobilitat i de les ciutats intel·ligents.

Aquest projecte és possible gràcies al remarcable coneixement tècnic i de gestió municipal que tenen les persones involucrades, la predisposició a la col·laboració i el compromís polític i tècnic d’iniciar aquest nou model de gestió TIC municipal amb una voluntat clara de col·laboració i millora continua amb retorn cap a la ciutadania.

Pots accedir al portal seguint el següent enllaç: portal.cloud4cities.com

Serveis en aquest àmbit

Més serveis
Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]