MENU
CLOSE


Subscriu-te al nostre butlletí
Comparteix a través de...

Suport i assessorament en làmbit de les
infraestructures de radiocomunicació

Estudi d’ordenament de les infraestructures de radiocomunicació

Què és?
Objectius
Fases d'implantació

Què és?

Les instal·lacions de telefonia mòbil, com en general totes les infraestructures de telecomunicacions, han de tenir un desplegament ordenat dins el municipi. Cal, doncs, trobar els emplaçaments òptims per situar les instal·lacions de telefonia mòbil de manera que s’aconsegueixi un servei de qualitat i un grau de cobertura adequat, respectant sempre la legislació i a la realitat urbana en cada cas.

Des de Localret us proposem un estudi de detall perquè l’Ajuntament pugui disposar d’una eina que permeti conduir el complex diàleg amb els operadors de serveis de telefonia mòbil, aclarir els dubtes dels ciutadans, tramitar amb agilitat les sol·licituds de nous emplaçaments, etc.

Objectius

  • Reconduir el complex diàleg entre els ajuntaments i els operadors de serveis sobre la base del reconeixement de les necessitats mútues i posar en la bona via el desenvolupament d’una tecnologia fonamental per als nous avenços econòmics i socials.
  • Oferir eines als ajuntaments que permetin aclarir els dubtes que tenen els ciutadans respecte els impactes d’aquesta tecnologia.
  • Que els ajuntaments disposin d’una eina adequada per a tramitar amb agilitat les sol·licituds de nous emplaçaments de radiocomunicació.
  • Que les empreses operadores puguin conèixer a priori aquests condicionants i adequar-hi les seves estacions
    en la fase de disseny.

Fases d'implantació

  1. Anàlisi de les infraestructures actuals i identifi cació del patrimoni arquitectònic i dels espais del municipi especialment protegits per la normativa vigent sobre emissions electromagnètiques.
  2. Avaluació de les cobertures actuals i estudi dels programes de desenvolupament de la xarxa de les operadores.
  3. Definició de les zones d’interès on emplaçar les infraestructures.
Qui som
Som el consorci format per les administracions locals catalanes per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat de la informació

Coneix-nos

Perfil del contractant

Transparència
Què fem
Assessorem els ajuntaments en l'àmbit de les TIC i les telecomunicacions

Serveis

Recursos

Agenda
Connecta
Segueix-nos a través d'aquests canals:

Twitter

Blog

Media Center
Contacta
C. Llacuna 166, 9pl
08018 Barcelona

Tel. 934861430
[email protected]