Una aventura amb dades: Memoris-24

  • DATA

    11 Març, 2021

    16:00 - 17:30

  • LLOC

  • COMPARTEIX

Us convidem a celebrar amb nosaltres el Dia Internacional de les Dades Obertes #OpenDataDay #DiaInternacionalDadesObertes d’una manera molt especial, una jornada organitzada per la Direcció General de Transparència i Dades Obertes. La sessió tindrà lloc de forma telemàtica el dia 11 de març de 16 a 17.30 h.

Aquest any volem celebrar aquest dia amb una activitat diferent: un escape room virtual on per salvar la humanitat d’un virus desmemoritzador anomenat Memoris-24, haurem d’endinsar-nos en el món de les dades obertes.

Podreu fer l’activitat individualment o en grup mitjançant una videotrucada, així que si hi voleu participar col·lectivament, penseu en qui seran els membres del vostre grup d’investigació.

L’obertura de la sessió serà a càrrec de Núria Espuny, directora general de Transparència i Dades Obertes, que parlarà de les novetats i les fites assolides en l’àmbit de les dades obertes a Catalunya durant aquest darrer any.

Tot seguit s’iniciarà l’activitat amb què haurem de trobar les claus per salvar el món. Un cop finalitzada, es presentarà el rànquing amb els finalistes, on apareixerà el nom de l’equip o de la persona participant (penseu un nom original!) i el temps que s’ha necessitat per resoldre l’escape room virtual.

  • DATA

    11 Març, 2021

    16:00 - 17:30

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS