Taller-webinar “OAC360º, l’assistència a la ciutadania en tramitació electrònica”

  • DATA

    4 Maig, 2021

    09:00 - 10:30

  • LLOC

    ONLINE

  • COMPARTEIX

Actualment ens trobem immersos en la transformació de les administracions públiques, que han de donar resposta al repte del paradigma electrònic global. Mentre la major part dels esforços es focalitzen en l’activitat de modernització, digitalització i gestió del canvi intern, es torna necessari que el ciutadà pugui exercir els seus drets plens com administrat sense haver de fer cues, adaptar-se a horaris d’oficina, demanar cita prèvia presencial o vèncer obstacles tecnològics. Estem davant l’e-ciutadà, a qui ja no se’l considera un administrat del futur, sinó del present.

En aquest taller us presentem quatre casos reals, el de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, d’El Prat de Llobregat, de Sitges i de Vic, que han implantat el servei d’assistència telefònica especialitzada per ajudar la ciutadania a vèncer els obstacles que la tramitació electrònica els hi presenta. Professionalitzat, externalitzat, i d’àmplia cobertura horària. Permet sumar àmplies capes de ciutadania a l’eadministració, i representa un canal més d’atenció ciutadana.

El taller estarà dedicat a presentar el funcionament del servei d’assistència, i a més també la solució que ha adoptat l’ajuntament d’El Prat de Llobregat per a l’atenció ciutadana en més de 45 idiomes, i examinarem els beneficis que els han aportat aquests serveis innovadors.

  • DATA

    4 Maig, 2021

    09:00 - 10:30

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS