Webinar: Conceptes d’Electromobilitat

  • DATA

    12 Juliol, 2022

    16:00 - 18:00

  • LLOC

  • COMPARTEIX

El COETTC organitza el webinar Introducció a conceptes Electromobilitat, Tecnologies de Recàrrega V.E. AC-DC i les normatives de producte i instal·lació relacionadesofert per CIRCUTOR i impartit per Alejandro Valdovinos.

L’objectiu és 
fer una introducció de com ha evolucionat la mobilitat en els últims deu anys i com es preveu que pugui arribar a evolucionar en els deu anys pròxims amb la introducció i consolidació de noves tipologies de vehicles i de solucions de recàrrega a diferents potències. S’aprofitarà per a poder arribar a fer un repàs detallat de les diferències en les diferents tipologies de recàrrega de V.E. (AC i DC) i de vehicles emergents referenciats als vehicles de combustió (ICE).

Durant la sessió s’explicarà detalladament les normatives associades a la instal·lació d’infraestructures de recàrrega de V.E., com afecta la ITC-*BT 52, fitxa tècnica de bombers, normativa de producte i la reforma prevista del CTE als diferents projectes d’edificació, i de la metrologia en infraestructura de recàrrega d’accés públic.

Finalment, es duran a terme exemples reals de previsió de potències i es repassessin noves figures emergents que es presenten com a actors clau en la mobilitat dels pròxims anys.

  • DATA

    12 Juliol, 2022

    16:00 - 18:00

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS