Curs sobre l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

  • DATA

    17 Octubre, 2022 - 25 Abril, 2024

    09:00 - 14:00

  • LLOC

  • COMPARTEIX

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i el Centre Criptològic Nacional (CCN) ha posat a disposició de totes les administracions locals una acció formativa descentralitzada de tres dies de durada per a empleats de l’administració local amb l’objectiu de proporcionar una visió general sobre l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS).

La Diputació Provincial de Còrdova ha facilitat una aula perquè sigui possible la celebració del curs dels dies 17 a 19 d’octubre en horari diari de 9.00 h. a 14.00 h. Així mateix, el CCN ha habilitat la seva plataforma de formació per a l’assistència en línia des d’altres territoris.

El curs està destinat als qui tinguin alguna relació amb els sistemes d’informació en un sentit ampli, no únicament als tècnics de l’àrea d’informàtica i de ciberseguretat. L’instructor, seleccionat pel CCN, s’encarregarà de completar les descripcions oportunes per a fer-les comprensibles a tots els assistents, aprofundint-hi posteriorment sobre totes elles.

S’adjunta el programa al final del qual es troba l’enllaç on poder formalitzar la inscripció al curs, en la seva modalitat en línia.

  • DATA

    17 Octubre, 2022 - 25 Abril, 2024

    09:00 - 14:00

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS