La Llei d’Intel·ligència Artificial: Solucions per un repte global

La Delegació del Govern davant la UE organitza un debat sobre la regulació de la Intel·ligència Artificial

Les negociacions sobre la Llei d’Intel·ligència Artificial de la Unió Europea estan entrant en la seva fase final, amb el Parlament Europeu i el Consell, amb la mediació de la Comissió Europea, treballant en els darrers detalls d’aquesta legislació tan esperada. S’espera un acord durant les properes setmanes.

Aquesta legislació pot establir un nou estàndard global per regular l’ús de la intel·ligència artificial i establir els límits per a un ús ètic d’una tecnologia amb el potencial d’influir en innumerables àmbits de la nostra societat i economia.

A la llum de les altes expectatives entorn tant de la tecnologia com de la legislació, la Delegació del Govern de Catalunya davant la UE vol facilitar un debat convincent. Ajuntem organitzacions líders de la societat civil, experts destacats i autoritats, desenvolupadors principals, professionals pràctics i decisors decisius. Compartiran les seves opinions i exploraran el text acordat d’aquesta legislació rellevant, i quin impacte podria tenir a Europa i en el panorama global més ampli.

Podeu consultar el programa a travès d’aquest enllaç. 

Per poder assistir a l’esdeveniment és necessària la inscripció prèvia a travès d’aquest formulari. 

INSCRIU-TE ARA