Sessió Informativa: ‘Reutilització del Material Tecnològic Local: Impulsant la Inclusió’

 • DATA

  17 Juliol, 2024

  10:00 - 11:30

 • LLOC

 • ORGANITZA

  Localret

 • COMPARTEIX

Des del Consorci Localret, organitzem una sessió explicativa sobre el conveni signat entre el Consorci Localret i les federacions d’entitats socials ECAS i FEICAT, per tal de facilitar la reutilització de material informàtic dels ens locals, declarat de baixa, per a la seva cessió a entitats socials de Catalunya.

El conveni va ser signat el passat 12 de juny amb aquestes dues federacions que representen més de 200 entitats socials de tot el territori català.

Aquest projecte s’emmarca dins d’un dels objectius principals de l’Agenda Digital dels municicpis de Catalunya: garantir els drets digitals a la ciutadania, així com la igualtat d’oportunitats i la inclusió social. Aquest objectiu estratègic té la missió de desplegar una sèrie d’actuacions que contribueixin a consolidar els drets digitals de la ciutadania.

Per poder-hi participar, els ens locals es podran adherir a aquest conveni. A més, conjuntament amb ECAS I FEICAT, hem elaborat unes instruccions detallades sobre el procediment de cessió i les característiques del material informàtic a posar a disposició.

El material cedit podrà tenir tres destinacions:

– La cessió gratuïta a persones en risc d’exclusió.

– Per al personal o voluntaris de la mateixa entitat.

– La venda com a producte de segona mà a preus simbòlics i a persones en risc d’exclusió derivades per les àrees de serveis socials municipals o comarcals.

Aquesta sessió informativa tindrà lloc el pròxim dimecres,17 de juliol a les 10.00h, en línia. Podeu fer la vostra inscripció a l’enllaç següent.

INSCRIU-TE ARA
 • DATA

  17 Juliol, 2024

  10:00 - 11:30

 • ORGANITZA

  Localret

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS