Contacte Formulari i dades de contacte

Formulari de contacte

Feu servir el següent formulari per fer-nos arribar les vostres consultes o comentaris.

  A partir del que disposa la legislació vigent en matèria de protecció de dades, us informem que:

  Finalitat principal del tractament: el Consorci Localret tractarà les dades aportades en aquest formulari amb la finalitat de remetre-li convocatòries a actes, publicacions i qualsevol altra informació institucional del Consorci Localret.

  Legitimació del tractament: La legitimació d’aquests tractaments de dades personals es basa en el consentiment de l’interessat.

  Cessions de dades: En el marc d’aquest tractament, les seves dades no se cediran a tercers, a excepció d’obligació legal o judicial.

  Drets de protecció de dades: Us informem que pot exercir els seus drets en relació amb el tractament de les seves dades personals d’accés, rectificació i supressió, entre d’altres, presentant un escrit adreçat a l’Àrea Jurídica del Consorci Localret (Passeig Isabel II, núm. 10 Entresol 2, 08003 Barcelona), telemàticament al Registre electrònic del Consorci accessible a través de la web, o bé, a través del correu [email protected]

  Informació ampliada de protecció de dades: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades, els seus drets i la Política de Privacitat del Consorci al web del Consorci.

  Dades de contacte

  Consorci Localret

  Carrer Reina Cristina, 9
  08003 Barcelona

  +34 934 861 430

  Localret, es troba entre Via Laietana i Pla de Palau, davant de la Casa Llotja de Mar. prop de la parada Barceloneta de la línia 4 de metro. (Línia groga)