Introdució

Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis

Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis

Map Unavailable

Data/Hora
06/05/2022 - 16/09/2022
09:00 - 18:00

Localització
La Salle Campus Barcelona


La Salle – Universitat Ramon Llull i el Consorci Localret organitzen per segon any consecutiu el Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis, un curs innovador i específicament adreçat al món local amb l’objectiu de formar equips d’electes, gerents i responsables TIC per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis.

La formació tindrà lloc cada divendres de 9.00 h. a 18.00 h. del 6 de maig fins al 16 de setembre i se centra en tres eixos bàsics: la implantació d’un model per a la transformació digital dels ajuntaments, l’adquisició de coneixements en l’àmbit de les Smart Cities & Villages i l’aprenentatge de mecanismes per desenvolupar processos d’innovació necessaris per als ajuntaments. Els assistents que hi participin rebran, a més, un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull i 15 crèdits ECTS.

Més informació a Obertes les inscripcions per a la segona edició del Programa Executiu en Transformació Digital per a municipis – Consorci Localret