Introdució

Stem Women Congress (SWC)

Stem Women Congress (SWC)

Map Unavailable

Data/Hora
15/11/2019
09:00 - 15:00

Localització
Espai Bital


L’Stem Women Congress (SWC), una iniciativa que vol promoure l’apoderament de les dones al món tecnològic i un pla d’acció conjunt entre institucions i organitzacions que donen suport a l’àmbit STEM, es celebra a Barcelona el 15 de novembre.

Amb l’objectiu d’unificar esforços per a fomentar que més dones optin per carreres relacionades amb l’ámbit STEM, l’Stem Women Congress busca la participació de les dones que treballen en carreres TIC per a

El congrés es realitzarà el proper divendres 15 de novembre i vol esdevenir una potent eina de treball que permeti crear una agenda estratègica fer a crear un pla d’acció conjunt entre totes les institucions i organitzacions que donen suport al camp STEM i les dones per aconseguir un món d’igualtat d’oportunitats.

El programa, es divideix en tres àmbits: SWC Forum, SWC Network i STEM Talks:

  • El SWC FORUM busca fer un balanç de la situació del sector i avaluar l’evolució anual amb l’objectiu d’escalar aquesta iniciativa a nivell europeu i/o global.
  • El SWC NETWORK es crearà una plataforma en línia per a facilitar el contacte amb petites reunions de 10 minuts entre els diferents assistents a l’esdeveniment. Per fer-ho, hi haurà un espai físic de trobada que es podrà reservar.
  • Els SWC TALKS consisteixen en discursos breus de 15 minuts on es donarà veu al talent de professionals del món STEM. Noves idees, fórmules creatives i debat on els professionals podran parlar mentre interactuen amb altres companys/es de la seva professió. En els perfils professionals STEM s’abordaran reptes específics amb persones rellevants i expertes d’alt nivell.
  • https://stemwomen.eu/where/