Introdució

Taller formatiu “Ús i escolta automatitzada de les Xarxes Socials”,

Taller formatiu “Ús i escolta automatitzada de les Xarxes Socials”,

Map Unavailable

Data/Hora
26/11/2019
10:00 - 13:30

Localització
Consorci Localret


Ens complau convidar-vos de nou al Taller formatiu Ús i escolta automatitzada de les Xarxes SocialsEl taller tindrà lloc el proper dimarts 26 de novembre a la seu de Localret (C/Llacuna 166, 9a planta, 08018 Barcelona).

 La senzillesa d’ús de les xarxes socials, la rapidesa en la difusió dels missatges i la facilitat d’apropament als ciutadans són qualitats molt valorades per les administracions públiques que utilitzen aquests canals com a eines de comunicació amb la ciutadania. 

La característica més destacable de la comunicació a les xarxes socials és la participació continua de la ciutadania que ens aporta informació molt valuosa per prendre decisions, però hem de saber “escoltar”. És molt important tenir un pla d’actuació en xarxes socials, però també és important saber què diu la ciutadania. La gran quantitat d’informació que es genera a les xarxes socials i la seva dispersió ens dificulta aquesta tasca, cal automatitzar els processos i obtenir  aquella informació que ens pugui ser d’utilitat.

 En aquest taller us mostrarem l’experiència de “l’escolta activa” amb eines automatitzades per al seguiment dels mitjans de comunicació i xarxes socials en l’àmbit públic, així com enquestes o sondejos d’opinió en l’àmbit privat. Tot amb la finalitat d’ajudar-vos a treure millor rendiment d’aquestes noves eines a les vostres organitzacions. 

Podeu consultar aquí el Programa i fer la vostra inscripció al Taller “Ús i escolta automatitzada de les xarxes socials”.

Documentació de la sessió:

Monitorització de xarxes socials – Ajuntament Sant Feliu de Llobregat

Escolta activa de xarxes socials – Websays

Monitorització de xarxes socials – Ajuntament de Matadepera

Com fer un pla de xarxes socials per a un ajuntament – Zinkdo