Introdució

Taula de debat: Digital Business: Quines oportunitats ofereix l’àmbit digital per a la teva empresa? al BIZ Barcelona

Taula de debat: Digital Business: Quines oportunitats ofereix l’àmbit digital per a la teva empresa? al BIZ Barcelona

Map Unavailable

Data/Hora
13/06/2019
10:00 - 11:00


El proper dijous 13 de juny eCercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza una nova taula de debat amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “Digital Business: Quines oportunitats ofereix l’àmbit digital per a la teva empresa?”, se celebrarà dins el marc del BIZBARCELONA.

La identitat digital professional és obligada avui en dia; totes i tots, autònoms, la petita empresa i els emprenedors i emprenedores que inicien un negoci han d’estar en el món digital per donar-se a conèixer en una primera instància. I més tard, per fer créixer i donar a conèixer el seu negoci. Per això hi ha eines tecnològiques que ens ajuden a detectar oportunitats de creixement professional-negoci, a cercar feina en un entorn digital o en altres sectors. Avui és més fàcil que mai, però cal estar preparat.

Tant si la teva empresa es d’àmbit digital com si no, en aquesta taula rodona descobriràs, de la mà de 4 ponents, com diferents solucions o negocis digitals poden ajudar-te en les diferents gestions empresarials: Employer Branding, Talent, Vendes i Gestió administrativa per no quedar-te enrere en un món cada dia més tecnològic.

Taula rodona amb la participació de:

 

més informació:

http://www.ctecno.cat/digital-business-al-biz-barcelona/