Introdució

L’Assemblea General de Localret escull l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, nou president del consorci municipalista

L’Assemblea General de Localret escull l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, nou president del consorci municipalista

Ahir, dia 10 d’octubre de 2019 es va celebrar l’Assemblea General del Consorci Localret, primera després del les eleccions municipals del mes de maig, on es van escollir els nous òrgans de govern.

Les persones que acompanyaran el nou president en la Comissió Executiva com a vicepresidents són Josep Paré, alcalde de Centelles, Joan Piñol, alcalde de Mora d’Ebre, Laia Bonet, tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i Pilar Díaz, diputada adjunta a presidència de la Diputació de Barcelona i alcaldessa d’Esplugues de Llobregat.

El president de l’ACM, Lluis Soler, i de la gestora de la FMC, Eduard Rivas, van acompanyar el president sortint de Localret, Xavier Fonollosa, en l’acte d’inauguració, refermant el suport de les dues entitats municipalistes a l’acció del Consorci Localret.

La cloenda de l’assemblea va anar a càrrec de l’Honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

En el decurs de l’assemblea es van presentar els informes de gestió i de presidència, i es van aprovar el compte general de 2018 i el pressupost per a 2020.

En acabar l’assemblea, es va celebrar un consell d’administració que va nomenar Andreu Francisco, exalcalde d’Alella, com a nou director del consorci.