Introdució

Més de 100 municipis catalans beneficiaris de la convocatòria WiFi4EU 2019

Més de 100 municipis catalans beneficiaris de la convocatòria WiFi4EU 2019

La Comissió Europea ha publicat els resultats de la segona convocatòria del programa Wifi4EU. Un total de 3.400 municipis europeus seran beneficiaris, així, dels 15.000€ de l’ajut per instal·lar punts d’accés wifi d’alta capacitat en espais públics.

 

Entre els municipis que rebran els ajuts del programa WiFi4EU, 510 es troben a l’Estat espanyol, i  107 són catalans. Podeu consultar el llistat en l’arxiu adjunt.
Arxiu: [PDF]

Els ajuts d’aquesta convocatòria, que va tenir lloc els dies 4 i 5 d’abril, tenia un pressupost total de 51 milions d’euros, i s’han atorgat per ordre d’arribada de les sol·licituds, tot i que s’ha garantit un mínim de 15 bons per país i un màxim de 510.

Durant els propers dies, els beneficiaris rebran una notificació individual i hauran de signar un acord de subvenció.

Segons informa la Comissió, la propera convocatòria per acollir-se a ajuts del programa WiFi4EU tindrà lloc a finals d’aquest any 2019.
A Localret hem creat un grup de treball per posar en comú les vostres inquietuds sobre aquest tema i assessorar-vos. Si esteu interessats a participar, podeu contactar amb nosaltres a [email protected]