Consorci Localret

Introdució

8.000 badalonins han votat per decidir el Pressupost d’inversions municipal

8.000 badalonins han votat per decidir el Pressupost d’inversions municipal

Gairebé 8000 ciutadans de Badalona han votat en el procés participatiu per a decidir el Pressupost d’inversions municipal (PIM) de Badalona, uns 14 milions d’euros, que s’ha portat a terme en aquest municipi del Barcelonès entre el 14 i el 27 de novembre.

Aquest procés participatiu estava obert a tota la ciutadania més gran de 16 anys amb l’objectiu de decidir el repartiment de 14 milions d’euros del Pressupost d’inversions municipal. 8 milions seran per a inversions de la ciutat i 6 milions més per a propostes dels diferents districtes. Badalona és l’única ciutat de l’Estat que posa el 45% del Pressupost d’Inversions a decisió de la ciutadania.

45percent_decidim_Badalona

A la ciutat hi ha hagut 99 punts de votació ubicats a les seus de diferents entitats i de serveis municipals. Unes 300 persones voluntàries han col·laborat en el procés participatiu. Pel que fa a l’Ajuntament, el projecte ha comptat amb el treball desenvolupat i coordinat des de diferents serveis municipals: Servei d’Informàtica i TIC, Participació, Comunicació i Imatge, Oficines Municipals de Districtes, Urbanisme, Hisenda i l’equip de promotors de votació.

Les 7.839 votacions registrades entre el 14 i el 27 de novembre a través de la web http://participa.badalona.cat/ culmina un procés que va començar a preparar-se el mes de març i que ha tingut diverses fases.

Demà mateix es donaran a conèixer els resultats.

participadecidim_Badalona