Consorci Localret

Introdució

Activitats de Localret a l’Smart City Expo World Congress 2015

Activitats de Localret a l’Smart City Expo World Congress 2015

El Consorci Localret estarà present a l’edició 2015 de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) que se celebrarà del 17 al 19 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat. Localret farà diverses activitats dins de l’estand preparat per la Diputació de Barcelona i col·labora en una nova edició del Rural Smart Grids.

L’edició del 2015 de l’Smart City Expo World Congress es preveu que serà la més multitudinària celebrada fins ara, ja que està prevista la participació de  500 ciutats, 450 expositors i activitats de més de 400 ponents, consolidant aquest esdeveniment com la cimera internacional de referència pel que fa a la innovació i les solucions tècniques dedicades a la gestió de les ciutats intel·ligents.

Entre les grans ciutats que estaran present amb espais propis cal destacar a Adelaida, Istanbul, Hamburg, Hèlsinki, Jerusalem, Kyoto, Nova York, Singapur, Tel Aviv i Viena, delegacions de govern de països com Corea del Sud, Estònia, Dinamarca, Regne Unit o l’Índia, a banda de les principals multinacionals que ofereixen serveis i productes tecnològics per a la gestió i serveis per a les ciutats.

estand Diputacio Barcelona Smart City
Disseny de l’estand de la Diputació de Barcelona per a l’Smart City Expo World Congress

Presentacions de Localret

Per a accedir a l’Smart City Expo World Congress, a les seves diferents àrees i a les diferents presentacions cal registrar-se prèviament al web. No obstant això, per tal de facilitar l’accés i l’assistència a les activitats participades per Localret, podem oferir-vos un codi de descompte Per a tramitar aquesta petició només cal l’enviament d’un correu electrònic a [email protected] amb la sol·licitud.

A l’edició d’enguany, l’estand de la Diputació de Barcelona a l’Smart City Expo WorldCongress, situat estratègicament tocant a l’Smart City Plaça, acollirà 4 presentacions de Localret:

Dimarts, 17 de novembre

  • 15.00 hores. Diputació de Barcelona + Localret. MuniApps, catàlegs d’aplicació mòbils municipals, amb Jaume Illa, tècnic assessor de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona i Lluís Just, cap de l’àrea de Coneixement i Tecnologia de Localret.
  • 17.00. Localret. MobileID Marc Giró de Firmaprofesional i Lluís Just, cap de l’àrea de Coneixement i Tecnologia de Localret

Dimecres, 18 de novembre

Dijous, 19 de novembre

  • 16.00 hores Consensus Lluís Just, cap de l’àrea de Coneixement i Tecnologia de Localret i Carolina Romero, responsable del Projecte.

Smart Catalonia, un any d’estratègia de territori intel·ligent

Aquesta activitat tindrà lloc dimecres, 18 de novembre, a la sala 1.El govern de la Generalitat va presentar l’any passat l’estratègia smart de Catalunya (SmartCAT), amb la qual s’estén el concepte d’Smart City en clau de país per tal de convertir Catalunya en una Smart Region de referència i abast internacional.

Durant l’acte es farà el llançament de tres nous projectes per impulsar les ciutats intel·ligents a Catalunya: l’observatori SmartCAT, el full de ruta per esdevenir una Smart City i la plataforma tecnològica de la Smart City/Region. 

L’alcalde de Martorell i president de Localret, Xavier Fonollosa, participa en la taula de benvinguda amb Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona.

L’assistència és gratuïta. En aquest enllaç podeu consultar el programa. Aforament limitat. Cal formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected] i esperar el codi de confirmació. Amb l’entrada a aquest acte també es podrà visitar l’àrea d’exposició de l’Smart City Expo World Congress.

Nova edició del Rural Smart Grids

El Rural Smart Grids tindrà lloc a la sala 5 del pavelló 2 de Gran Via al matí de dimecres, 18 de novembre, com un esdeveniment dins de l’Smart City Expo World Congress. L’objectiu del Congrés, que enguany porta el títol de “Transició energètica i equilibri territorial”, és ser un punt de trobada per tal que es puguin compartir i conèixer experiències sobre les energies renovables i l’autosuficiència, la dinamització energètica, la mobilitat sostenible o el proveïment d’energia a l’àmbit local i regional.

Enguany les ponències seran íntegrament en anglès amb experts procedents del Regne Unit, Alemanya, Finlàndia o Dinamarca, entre altres.

El Congrés Rural Smart Grids l’organitza des de fa 4 anys l’ICAEN, el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, la Fundació Món Rural i Localret.

*Els representants dels ens locals adherits al Consorci Localret que vulguin assistir al Rural Smart Grids us podeu posar en contacte ([email protected]) i us facilitarem un codi de descompte del 25%.

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms disposa d’invitacions. Vegeu aquest enllaç

smart city plaza