Google Fonts

400: Too many fonts requested for Internet Explorer

Please request fewer web fonts for Internet Explorer or only the fonts which are used on this page. Older versions of Internet Explorer block and download ALL requested web fonts, whether they are used or not.

Requested (9) web fonts: Family{name=Cuprum, foundry=Google, namespace=api, version=v13} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Handlee, foundry=Google, namespace=api, version=v9} (style: normal, weight: 400),Family{name=Indie Flower, foundry=Google, namespace=api, version=v12} (style: normal, weight: 400),Family{name=Lato, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Nunito, foundry=Google, namespace=api, version=v16} (style: normal, weight: 400),Family{name=Oswald, foundry=Google, namespace=api, version=v35} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Pacifico, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Roboto, foundry=Google, namespace=api, version=v20} (style: normal, weight: 400),Family{name=Roboto Slab, foundry=Google, namespace=api, version=v12} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0})

For reference, see the Google Fonts API documentation.

Consorci Localret

Introdució

Badalona recull 528 propostes ciutadanes mitjançant un procés participatiu

Badalona recull 528 propostes ciutadanes mitjançant un procés participatiu

El procés participatiu de l’Ajuntament de Badalona del Pla d’Actuació Municipal i el Pressupost d’inversions culmina la seva primera fase amb 528 propostes i més de 13.000 suports de la ciutadania.

El proper mes d’octubre, la ciutadania podrà prioritzar les propostes definitives en una votació després que l’equip tècnic municipal revisi la viabilitat dels projectes presentats.

El procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost d’Inversions (PIM) realitzat a través de la plataforma “Participa Badalona”, que ha comptat amb la col·laboració de Localret, ha culminat la seva primera segons informa el web municipal amb un total de 528 propostes recollides, de les quals 441 han estat presentades per la ciutadania i 87 pel govern. El nombre de vots o suports emesos ha estat de 13.007. Des del Govern municipal es valora de forma “molt positiva” unes xifres que demostren “la necessitat de processos participatius perquè els veïns i veïnes puguin donar la seva opinió en qüestions tan importants com les actuacions municipal o les inversions”.

Proposta amb més suport: Espai cultural a l’antic edifici Eines Canela

La proposta presentada pel govern al web http://participa.badalona.cat/ ha estat la que ha obtingut més suport ciutadà amb 188 “suports”. Amb un menys (187) hi ha la proposta Acció contra la pobresa i suport en situació de vulnerabilitat social. La tercera, amb 169 suports, ha estat Augmentar l’ús de la bicicleta com a transport habitual, mantenint i millorant les infraestructures, la gestió del trànsit i l’educació viària. La quarta, amb 167 suports, és És hora de l’educació i la sanitat. La cinquena proposta, amb 164 suports, és Piscina i gimnàs públic.

23 propostes noves cada dia

El procés participatiu decideix el 45% de la inversió

El web http://participa.badalona.cat/ ha rebut una mitjana de 23 propostes noves cada dia des de la posada en marxa del procés participatiu el passat 7 de juny i fins al 29 del mateix mes. El dia que es van rebre més propostes va ser el darrer de tots amb 110 propostes introduïdes per part de la ciutadania. Des de l’endemà de les eleccions generals, 27 de juny, i fins l’últim dia de recollida de les propostes ciutadanes se’n van rebre un total de 193.

Sessions participatives i procés de validació tècnica

El procés participatiu continua i fins a meitat de juliol encara s’han de fer algunes sessions presencials on la ciutadania pot perfilar o modificar les propostes de ciutat i les que s’han introduït pel millorar el districte. Un cop acabi aquest procés, s’iniciarà la validació tècnica, jurídica i econòmica per part de l’equip tècnic de l’Ajuntament.

El proper mes d’octubre, la ciutadania podrà prioritzar les propostes definitives en una votació després que l’equip tècnic municipal revisi la viabilitat dels projectes presentats. Els veïns i veïnes, majors de 16 anys, podran votar durant el mes d’octubre els projectes pel seu districte i per a la ciutat a través del web http://participa.badalona.cat/