Consorci Localret

Introdució

El web de Localret estrena nou disseny

El web de Localret estrena nou disseny

El nou web incorpora el concepte de disseny adaptatiu (responsive design), que permet l’accés als continguts des de qualsevol dispositiu (ordinador, smartphone, tauleta o portàtil).

La nova línia gràfica aposta per un estil net i clar amb l’objectiu que el contingut sigui el protagonista, tot respectant la identitat corporativa.

S’ha simplificat l’agrupació dels continguts en 5 seccions, que es presenten a la pàgina d’inici i a les quals s’accedeix des del menú superior.

A la secció Localret hi ha la informació corporativa del consorci, amb subapartats pels estatuts, òrgans de govern i municipis adherits, així com la història i origen de Localret i la presentació de l’actual president. També s’inclou l’enllaç al perfil del contractant, tot i que a aquest es troba sempre accessible des del peu de pàgina.

A Serveis es presenta el catàleg de serveis classificats en 5 àmbits d’actuació: infraestructures fixes, infraestructures de radiocomunicació, telecomunicacions corporatives, societat de la informació i atenció individual al consorciat.

A l’Agenda es publiquen tant els tallers que organitza Localret com altres esdeveniments rellevants.

L’apartat de Recursos es divideix en 3 seccions: la documentació jurídica relacionada amb l’àmbit d’actuació del consorci, les guies metodològiques per al desenvolupament de la societat de la informació i altres publicacions digitals que elaborem periòdicament.

A la secció Actualitat s’ha incorporat un cercador d’actualitat i la possibilitat de filtrar les notícies per categories.

Pel que fa a l’administració del web, s’ha reemplaçat el gestor Plone per WordPress. Tot i que ambdues solucions estan basades en programari lliure, s’ha decidit migrar de plataforma donat que Wordpress ofereix més simplicitat i versatilitat en la gestió diària.