Introdució

Cambrils s’afegeix a Tarragona i el Clúster TIC Catalunya Sud per compartir experiències d’Smart Cities

Cambrils s’afegeix a Tarragona i el Clúster TIC Catalunya Sud per compartir experiències d’Smart Cities

La trobada del grup de treball d’Smart Cities del Clúster TIC Catalunya Sud s’ha aprofitat per dur a terme la signatura d’un Protocol d’Intencions entre les ciutats de Tarragona i Cambrils per compartir experiències de ciutat intel·ligent.

Mitjançant la signatura del Protocol, les dues ciutats es comprometen a compartir informació i projectes, així com a generar espais conjunts de trobada. Amb aquest objectiu, es preveu la realització de dues reunions anuals entre les ciutats.  cambrils smart city

Aquest protocol s’emmarca en la xarxa de relacions al voltant del Clúster TIC Catalunya Sud, i pròximament es durà a terme la signatura d’un document similar entre Cambrils i Reus. Tarragona i Reus, per la seva banda, disposen ja actualment d’un marc de col·laboració més ampli, dins del qual, entre altres qüestions, s’emmarquen les col·laboracions en projectes de ciutat intel·ligent.

La presentació de la reunió ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i el regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus i president del Clúster TIC Catalunya Sud, Marc Arza.