Consorci Localret

Introdució

El Congrés Rural Smart Grids 2015 s’inclou a les activitats de l’Smart City Expo World Congress

El Congrés Rural Smart Grids 2015 s’inclou a les activitats de l’Smart City Expo World Congress

El Congrés Rural Smart Grids, que des de fa 4 anys organitza l’ICAEN, el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, la Fundació Món Rural i Localret, tindrà lloc el pròxim 18 de novembre dins de les activitats que s’organitzen en el marc de l’Smart City Expo World Congress que tindrà lloc als pavellons de la Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat.

En aquesta edició el Congrés Rural Smart Grids tindrà lloc a la sala 5 del pavelló 2 de Gran Via al matí de dimecres, 18 de novembre, com un esdeveniment dins de l’Smart City Expo World Congress. L’objectiu del Congrés, que enguany porta el títol de “Transició energètica i equilibri territorial”, és ser un punt de trobada per tal que es puguin compartir i conèixer experiències sobre les energies renovables i l’autosuficiència, la dinamització energètica, la mobilitat sostenible o el proveïment d’energia a l’àmbit local i regional.

Enguany les ponències seran íntegrament en anglès amb experts procedents del Regne Unit, Alemanya, Finlàndia o Dinamarca, entre altres.

Us podem oferim un descompte del 25% en la vostra entrada. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte a través de l’adreça electrònica [email protected] i us facilitarem el codi de descompte.

rural_smart_grid_2015

smart_rural_grids_2015_organitzadors