Consorci Localret

Introdució

El Harbour.Space esdevé un nou centre de formació tecnològica a Barcelona

El Harbour.Space esdevé un nou centre de formació tecnològica a Barcelona

A partir d’aquest mes de setembre Barcelona disposa d’un centre més de referència en què s’impartirà formació de nivell universitari. L’oferta consisteix en programes interdisciplinaris que duren entre un i tres anys sobre ciberseguretat, màrqueting digital, ciència computacional, gestió de dades, matemàtiques, emprenedoria en alta tecnologia o disseny interactiu, entre altres.

Es tracta de Harbour.Space, un projecte d’inversió estrangera promogut per diversos socis internacionals que han detectat en la ciutat de Barcelona potencialitats com a entorn innovador, emprenedor i atractiu per captar talent estranger.

És una iniciativa que ha tingut el suport de l’Ajuntament de Barcelona mitjançant la Direcció de Promoció de la Ciutat. Una aposta per enfortir i enriquir l’ecosistema local i articular possibles col·laboracions entre iniciatives similars que ja poden existir.

Els cursos seran impartits, en llengua anglesa, per persones expertes en l’àmbit de la indústria tecnològica i el món acadèmic provinents de Rússia, Alemanya, Anglaterra o els Estats Units. A banda d’aportar als estudiants els coneixements científics i tecnològics necessaris, també es pretén contribuir a crear i projectar el talent i les noves generacions. En aquest sentit, es posa l’atenció en les demandes i les tendències de futur del mercat.

El Harbour.Space s’ha situat al Port Vell de Barcelona
El Harbour.Space s’ha situat al Port Vell de Barcelona