Introdució

Els 12 espais naturals que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona comptaran amb una App

Els 12 espais naturals que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona comptaran amb una App

El Parc Natural del Montseny ja disposa d’una aplicació mòbil en versió Android, la primera que es posa en servei en el conjunt de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Aquesta app “Montseny”, que ben aviat estarà a disposició en la versió iOS i també Windows Phone, és gratuïta i permet a l’usuari tenir al seu abast de manera ràpida i còmode la informació actualitzada i els serveis que ofereix el parc.

Segons informa la Diputació de Barcelona, l’aplicació del Parc Natural del Montseny és la primera que es posa en servei del conjunt de 12 espais naturals que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, però està previst que el conjunt d’espais naturals, siguin de gestió directe o consorciats, disposin també de la seva app en els tres sistemes operatius.

L’app facilita als usuaris, a través del seu menú navegable, el coneixement i gaudi del parc natural, que és patrimoni universal, i que compta amb una biodiversitat extraordinària, ple de paisatges i de petjades culturals. L’aplicació és també consultable offline, cosa que garanteix sempre la seva utilitat encara que no hi hagi cobertura de xarxa.

Gràcies a l’aplicació, en un futur s’estalviarà en totes les publicacions en paper que donen la informació sobre les activitats i itineraris del parc i que l’App ja incorpora, fet que tindrà repercussions en l’àmbit ecològic.

APP_Montseny