Consorci Localret

Introdució

Els treballs de la brigada municipal de Manlleu visibles en mapes a temps real

Els treballs de la brigada municipal de Manlleu visibles en mapes a temps real

Des d’aquest mes de maig es pot consultar al portal Situa’m, en temps real,  les actuacions realitzades per la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Manlleu (Osona) des de l’1 de gener de 2015. 

Des de fa més d’un any el Servei de Manteniment Urbà de l’Ajuntament de Manlleu treballa amb una eina dissenyada dins el projecte SITUAM, Sistema d’Informació Territorial Unificada de l’Ajuntament de Manlleu, on es recullen, en temps real, les incidències tant de la via pública com dels edificis municipals detectats per l’Ajuntament o per avisos de ciutadania. 

Aquesta eina facilita que cada grup de treballadors de la brigada municipal disposi d’un visor propi on poden consultar via mòbil les tasques pròpies i pendents de resolució. Un cop les resolen tanquen la incidència. Paral·lelament, el responsable del servei disposa d’un quadre de comandament on pot veure l’estat de les incidències (ateses, pendents, tipologia d’incidència, destinatari de la tasca, …).

situam_manlleu

El resultat és un mapa que ens mostra totes les incidències resoltes des de l’1 de gener de 2015 fins a la data que fem la consulta. Podem canviar el mapa base, veure els elements per capes segons tipologia de la incidència, imprimir-ho i també fer un recompte dels elements per zones del territori.

D’altra banda l’Ajuntament de Manlleu disposa de diversos canals per informar de qualsevol incidència a la via pública com ara: atenció presencial; telefònica; digital o per xarxes socials. També es pot seguir amb etiquetes com ara #incidenciesManlleu