Consorci Localret

Introdució

Fonollosa millora la cobertura de telefonia mòbil

Fonollosa millora la cobertura de telefonia mòbil

L’Ajuntament de Fonollosa (el Bages) ha anunciat que, després d’anys de mancances, hi ha un operador de telecomunicacions (Movistar) que ofereix cobertura de telefonia mòbil a la majoria del municipi i amb tecnologia 4G.

Segons informa el Consistori, durant els darrers mesos Movistar ha fet tot un seguit d’actuacions a les tres antenes de telecomunicacions:

Antena  de Fonollosa–Camps (antena del Pinyer): S’han instal·lat equips de ràdio i transmissió telefònica (fent-hi arribar la fibra òptica) en una antena construïda l’any 2005 i que fins a l’actualitat no s’havia posat en funcionament amb cap operador.

Antena de Fals: Abans era un repetidor i ara s’ha condicionat a antena estàndard. 

Antena de Canet de Fals: Els equips de ràdio ja estaven instal·lats, però faltava la transmissió telefònica que s’ha solucionat fent-hi arribar la fibra òptica.

Aquest desplegament ha estat possible gràcies al fet de formar part del projecte de millores del concurs de la Diputació de Barcelona/Localret que es va adjudicar a Telefónica. D’altra manera hauria estat molt difícil aquest grau d’inversió i densificació d’instal·lacions a Fonollosa.

Des de la regidoria de Món Rural i Noves Tecnologies celebren l’esperada posada en marxa de totes les antenes, i assenyalen que es continuarà treballant per garantir que la resta d’operadors ofereixin un servei de qualitat al nostre municipi.

Antena del Pinyer (Imatge de l'Aj. de Fonollosa)
Antena del Pinyer (Imatge de l’Aj. de Fonollosa)