Introdució

La creació d’una xarxa WiFi és l’opció més votada als pressupostos participatius de Flix

La creació d’una xarxa WiFi és l’opció més votada als pressupostos participatius de Flix

Els veïns del municipi de Flix (la Ribera d’Ebre) han decidit que l’Ajuntament impulsi una xarxa oberta sense fils (WiFi). La decisió és fruit de les votacions que s’han fet per a escollir la finalitat de part dels recursos municipals, prenent aquesta opció per davant d’altres propostes incloses als pressupostos participatius.

Segons que ha informat al seu web l’Ajuntament de Flix, amb 486 vots, la proposta que ha obtingut més vots ha estat la de la creació d’una xarxa de comunicacions oberta, lliure i neutral de Flix mitjançant WiFi. La participació d’aquest procés havia estat de 849 persones, sobre un cens total de 3.310 electors.

Darrere d’aquesta proposta han quedat opcions com ara “Disposar d’un nou centre de rehabilitació”, amb 443 vots, o la “Substitució de les finestres d’alumini de l’Escola Enric Grau Fontseré”, amb 376 vots. (Llistat de propostes finalistes)

Aquestes votacions es van efectuar la passada setmana, entre els dies 12 i 16 de gener. Hi podien participar tots els veïns i veïnes empadronats a Flix majors de 16 anys.

Escrutini de les propostes a l'Ajuntament de Flix (Fotografia de l'Aj.)
Escrutini de les propostes a l’Ajuntament de Flix (Fotografia de l’Aj.)