Consorci Localret

Introdució

L’Ajuntament de la Canonja presenta una App informativa i de servei

L’Ajuntament de la Canonja presenta una App informativa i de servei

L’Ajuntament de la Canonja (el Tarragonès) ha presentat una aplicació per als dispositius mòbils que permet explorar i descobrir les activitats que tenen lloc al municipi, així com les notícies i accés a serveis d’interès com ara un llistat de restaurants.

L’Aapp “Canonjatour” és una aplicació gratuïta tant per a Android com per a Apple, amb la qual els veïns o visitants, un cop descarregada, podran navegar amb comoditat per trobar la informació i l’actualització constant de les notícies municipals, l’agenda cultural i altres informacions d’interès. També podran rebre alertes sobre la programació d’actes o aspectes que es considerin rellevants pel coneixement del ciutadà.

Segons ha explicat el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Canonja, Salvador Ferré, “sempre hem considerat molt important disposar de les eines de comunicació més avançades per poder donar a conèixer l’actualitat del nostre municipi. Avui en dia es fa del tot imprescindible impulsar noves iniciatives comunicatives que garanteixin la màxima transparència i el màxim rigor informatiu, per això seguirem treballant en aquest sentit”.

Canonjatour
Captura de l’App amb informació sobre els llocs d’interès

L’Ajuntament de la Canonja ja està present a xarxes socials com Twitter i Facebook, i ha renovat el web amb un disseny més modern i més prestacions de cara al ciutadà, el qual pretén aconseguir una comunicació més bidireccional.

El municipi de La Canonja es va segregar de Tarragona l’any 2010, on va ser annexionat l’any 1964.