Introdució

L’Ajuntament de Sant Boi cedeix 133 ordinadors a entitats ciutadanes

L’Ajuntament de Sant Boi cedeix 133 ordinadors a entitats ciutadanes

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha cedit gratuïtament 133 ordinadors a 21 entitats i associacions de la ciutat. Els equips informàtics tindran així una segona vida, després d’haver estat substituïts per noves unitats en diferents dependències municipals.

Segons ha informat el Consistori, els ordinadors (unitats CPU) s’han adjudicat mitjançant una convocatòria pública adreçada a donar suport a les activitats de les entitats sense ànim de lucre. El 100% de les sol·licituds presentades s’han pogut satisfer.

En total, l’Ajuntament cedeix 133 ordinadors a 21 entitats, que els utilitzaran majoritàriament per dur a terme tasques d’oficina i, també, per executar projectes d’intervenció comunitària.

Entre les entitats beneficiàries de la cessió hi ha associacions de gent gran, clubs esportius, esplais, escoles i associació de pares i mares d’alumnes, associacions de veïns i entitats solidàries.

L’acte públic de cessió dels equips ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret . L’any 2014 l’Ajuntament ja havia cedit a entitats del municipi altres 167 ordinadors.

Lliurament dels ordinadors a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Boi (Fotografia del web municipal)
Lliurament dels ordinadors a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Boi (Fotografia del web municipal)