Consorci Localret

Introdució

L’Ajuntament de Valls presenta un nou web totalment renovat

L’Ajuntament de Valls presenta un nou web totalment renovat

El nou espai web de l’Ajuntament de Valls (l’Alt Camp) s’ha estrenat amb una profunda renovació d’imatge i sobretot amb l’ampliació de funcionalitats i continguts.

El nou web www.valls.cat suposa per als responsables municipals completar una de les tres potes digitals que, junt amb el renovat Portal de la Transparència i la nova Seu Electrònica, han de permetre millorar la presència del consistori a Internet i ampliar la informació municipal a la ciutadania.

L’alcalde de Valls, Albert Batet, el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, la regidora de Transparència i Tecnologies de la Informació, Núria Gavarró i el cap del departament de Sistemes d’Informació i Comunicacions, Ricardo González Mas han presentat el web destacant que l’objectiu és continuar ampliant continguts, informació i serveis digitals.

El web municipal enllaça precisament amb el Portal de la Transparència i la Seu Electrònica, que també s’han estrenat aquest 2016, i a la vegada amb les xarxes socials municipals d’informació ciutadana de l’Ajuntament i dels seus organismes autònoms així com els diferents canals de promoció turística de VisitaValls. Un dels aspectes que s’ha potenciat és la creació de l’espai «Valls participa» que ara s’obre amb la inclusió d’un formulari digital que permetrà al ciutadà inscriure’s en un registre. Els membres d’aquest nou registre rebran informació per poder prendre part en els processos de participació que s’engeguin des de l’Ajuntament i rebre, a la vegada, informació de les activitats, projectes i actuacions públiques del consistori.

Presentació el 26 d'abril del nou web de l'Ajuntament de Valls (Fotografia extreta del Facebook de l'Ajuntament)
Presentació el 26 d’abril del nou web de l’Ajuntament de Valls (Fotografia extreta del Facebook de l’Ajuntament)

El web de l’Ajuntament s’ha dissenyat com a web adaptatiu que permet una visualització òptima des de tots tipus de dispositius i, per tant, està perfectament adaptada als terminals mòbils. A més, s’ha actualitzat tecnològicament per millorar la seguretat i s’ha donat compliment als estàndards de transparència per a webs d’administracions públiques, ja que es facilita als buscadors i motors de cerca que trobin i indexin la informació.

El nou web també ha renovat completament la imatge per fer-la més visual i atractiva, en blocs temàtics fàcils de localitzar al voltant d’informació general i atractius de la ciutat, els serveis municipals, notícies d’interès i l’agenda. L’actual renovació del web municipal ha suposat una despesa de 1.664 euros.

Captura de la nova imatge del web de l'Ajuntament de Valls
Captura de la nova imatge del web de l’Ajuntament de Valls