Consorci Localret

Introdució

L’App “Línia Verda” d’Alcarràs permet als veïns la comunicació immediata d’incidències mediambientals al municipi

L’App “Línia Verda” d’Alcarràs permet als veïns la comunicació immediata d’incidències mediambientals al municipi

Línia Verda és un servei municipal  de comunicació d’incidències en l’equipament urbà i de resolució de consultes mediambientals. Aquest servei mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils va dirigit tant a empreses com als veïns i les veïnes del municipi. La utilització és totalment gratuïta.

Línia Verda de l’Ajuntament d’Alcarràs (el Segrià) promou la posada en pràctica d’actituds responsables i respectuoses vers la conservació del Medi Ambient. L’App també resol dubtes o consultes de medi ambient com ara sobre reciclatge o deixalleria; eficiència energètica o estalvis en el consum elèctric; bones pràctiques per a empreses; certificacions energètiques o dubtes legals, etc.  i tot en un termini no superior a les 24 hores.

https://vimeo.com/130956025

L’usuari es pot descarregar l’App Línia Verda des de Play Store o APP Store de manera gratuïta. El seu funcionament és fàcil i intuïtiu atès que les categories de les incidències es troben preestrablertes. En comunicar la incidència la posició d’aquesta es registra automàticament mitjançant GPS (també es pot fer amb posterioritat), es poden introduir fotos (o galeria d’imatges) i es pot introduir comentaris explicatius en relació a la incidència detectada.

App_alcarras