Consorci Localret

Introdució

Taller Localret: Ciberseguretat per a Ajuntaments

Taller Localret: Ciberseguretat per a Ajuntaments

La ciberseguretat s’ha convertit en un camp d’actualitat que exigeix un aprenentatge continu dels seus responsables. Treballadors, ciutadans i usuaris de serveis municipals viuen en un món digital, dins i fora de l’ajuntament. Quines mesures de seguretat TIC tenim configurades a les nostres eines i dispositius? Com garantim la seguretat de la nostra informació digital?

Objectiu

Capacitar els informàtics dels ajuntaments per utilitzar les eines de ciberseguretat que els permeti garantir la confidencialitat de la informació que utilitzen durant la seva activitat professional.

Aquesta sessió ens permetrà tractar temes de molta actualitat per a la seguretat informàtica dels ajuntaments que estan en constant canvi. Es dividirà la sessió en 4 parts:

  • Encriptació segura de dispositius, discs durs, carpetes i fitxers
  • Còpies de seguretat en temps real
  • Mètodes d’identificació i autenticació avançats
  • Detecció i protecció d’intrusions i atacs a la privacitat

 

Destinataris

El curs està adreçat a informàtics d’ajuntaments que volen protegir documents confidencials i conèixer en detall els sistemes i metodologies a seguir per garantir la seguretat i la privacitat de la informació. Aquest taller consisteix en una sessió formativa que ens oferirà una visió molt actualitzada de la gestió de la ciberseguretat, enriquida amb la participació dels assistents.

La sessió anirà a càrrec de Genís Margarit Contel, Enginyer de Telecomunicacions.

Podeu consultar aquí el Programa i fer la vostra inscripció al Taller Localret “Ciberseguretat per a Ajuntaments”.